Снимка: Булфото, архивДнес малко след полунощ по улиците на Козлодуй се

...
Снимка: Булфото, архивДнес малко след полунощ по улиците на Козлодуй се
Коментари Харесай

Див екшън! Пиян шофьор спретна бясна гонка с полицията

Снимка: Булфото, списък

Днес малко след среднощ по улиците на Козлодуй се разиграла гневна гонка сред водач на лек автомобил и служители на реда, която приключила със задържането на арогантния извършител, оповестиха от Министерство на вътрешните работи във Враца, написа Булнюз.

Във връзка с проект за осъществяване на спецоперация автопатрул на районното ръководство в Козлодуй подхванал прекъсване на лека кола „ Рено Меган ”, при което водачът не се подчинил на подадения сигнал със стоп палка от полицейски чиновник.

Вместо това лидерът на автомобил траял да кара по посоката си на придвижване, ускорявайки скоростта. Катаджиите наблюдавали нарушителя, като същият бил застигнат и спрян. Той обаче още веднъж отказал да извърши полицейско предписание и направил опит за разстройване на инспекцията посредством жестоко поведение и обиди по отношение на униформените. Водачът бил във очевидно нетрезво положение.

След като бил отведен в районното ръководство, била открита самоличността на 38-годишния И.И. от Козлодуй. Въпросното лице отказало да бъде тествано за приложимост на алкохол с техническо средство, както и да даде кръв за лабораторен разбор. И.И. бил арестуван за период от 24 часа. Съставени му били четири акта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР